SELAMAT DATANG. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA BELOG CAPUK INI. (>_<)

kerja time bosan!!

tgh bosan2 dok dlm bilik,tibe2 terpandang kat 1 sudut dlm bilik aku ni ha...sudut pe???mst korang tertanya2...jeng jeng jeng!!!sudut majalah!!!uit,rindunye nk melanggan majalah,disebabkan kesengkekan wang n masa,aku x langgan mane2 majalah lg...so,koleksi aku x la setinggi gunung!!!disebabkan keboringan sgt,aku pick la majalah2 yg ada 2...especially,majalah terbitan karangkraf...(remaja)....tgh belek2 remaja 2,aku terbace la lg artikel nie,wah,mcm bru 1 st time bace plak...aku rase nk kongsi dgn korang la...

LET'S CHECK IT OUT!!!
BANTAL DAN PERIBADI YOU ALL...


TIDUR DGN SATU BANTAL
mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya.mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

MEMELUK BANTAL
mereka yg suka memeluk bantal ni kebiasaannyaberjiwa seni. penghargaan yang tinggi terhadap lukisan,muzik dan sastera.perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik.kadangkala ada yg boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi.mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

MELETAKKAN BANTAL DI BAWAH KAKI
mereka mempunyai sifat yg kurang baik,mereka jarang bergaul dengan org ramai,malah kaku dalam pergaulan.ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois.mereka juga gemar merempuh jalan pintas utk mencapai cita-cita.mereka tidak suka berusaha.

MENGGUNAKAN BANYAK BANTAL
mereka biasanya kurang keyakinan.dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping.mereka jarang membuat keputusan sendiri.sebaliknya mendapat pandangan org lain.

TIDUR TANPA BANTAL
mereka memiliki sifat percaya diri yang snagat tinggi.kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

you all
check la u all kat label mane!!!
just 4fun ok...
chilll

2 ulasan:

 1. oh bantal
  ckp sal bntal
  teringat bantal mucuk time kekecik

  BalasPadam
 2. hehehe
  mst bantal busuk 2 da kne bakar x pun kne buang!!

  BalasPadam

komen dengan tulusnya..ahakzzz~~~~