SELAMAT DATANG. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA BELOG CAPUK INI. (>_<)

zaman skola2 dulu

aku di tag dlm 1 gmbr kat facebook!!bapakkk aiiii,sungguh aku x percaya,gmbar time skola2 dulu,time form4...time ni aku baru berpindah skola...giler terperanjat aku tgk muka aku sendiri kat pic nie,punya la suci je muka,bhahahaha *sungguh perasan*...



haa,aku kasi besar ini gambar....sori gambar x clear,maklum la,dulu2 x pandai pakai nset canggih2...
ni time form 4 
tgk la kegemukan aku tue....comparekan skang dgn dulu jauh beza..


5 ulasan:

  1. ehh mcm tu pun kira gemuk ke

    BalasPadam
  2. erkk..form 4 ko pindah mane??aku knl tag nama kain wne kuning tu..hehe~

    BalasPadam
  3. kak wanie :kite yg kiri tu tau..kan agak berisi ckit!!

    cik zaza ;aku form4 pindah skola seri tanjong,kan aku da x duduk hostel,aku pindah je ar skola!!

    BalasPadam
  4. agak berisi la ckit!!!
    =))

    BalasPadam

komen dengan tulusnya..ahakzzz~~~~