SELAMAT DATANG. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA BELOG CAPUK INI. (>_<)

follower oh follower

ASSALAMUALAIKUM

diam x diam da 6 bulan aku dlm dunia blogger..since january 2010,mcm2 ragam blogger aku jmpa,mcm2 blog aku jmpa,ada yg best,senang di baca,simple,crowded,tp sume blogger ada motif mereka tersendiri membina blog..*wah,ayat retorik sungguh*..sama jugak mcm aku,blog aku utk aku luahkan hati aku,termasuk la bnda2 sekeliling yg dkt dgn diri aku nie...ada bnda yg baik,anda benda yg kurang baik,tu lah diri aku...http://www.smileycodes.info

hari nie pada 8 jun 2010,follower aku menjadi 100..wah,1st time gitu *klu ada yg kata aku gayat,ape aku heran blog akuhttp://www.smileycodes.info ..*



haa, tu dia,follower ke 100,jatuh kepada cik afiq...http://www.smileycodes.info TAHNIAH kepada kamu!!! =))

P/S : mlm2 gini sejuk plak...

7 ulasan:

  1. hehe
    tahniah2
    semoga terus berjaya dalam dunia blogging yer

    BalasPadam
  2. huhu
    thank u'oll..
    aminn!!!

    BalasPadam
  3. salam ziarah dan salam perkenalan:)

    BalasPadam
  4. tahniah and heppy blogging :)

    BalasPadam

komen dengan tulusnya..ahakzzz~~~~